tiistai 31. tammikuuta 2012

Pikainen pipo- ja housuvinkki





Lindexille ja KappAhliin oli tullut aika kivoja trikoopipoja myyntiin, eikä ollut hinnalla pilattu. Tilasin nettikaupasta meille muutaman ja ystävälle ostin liikkeestä yhden. Näyttäisi Lindexin nettikaupasta osa jo loppuneen, mutta varmaan liikkeistä vielä löytää. Näissä kuvissa Emilillä koko 52/54. Saatavilla oli myös kokoa 56/58, joka mahtui minunkin päähän. ;)
Tähtipipot siis Lindexiltä ja raitapipo KappAhlista.
Raitapipoja oli kolmessa värissä ja isoin koko niissä 52/54.


KappAhliin oli ilmestynyt myyntiin myös Woxon vedenpitäviä välikausihousuja. Koot alkaen 128cm.
Meillä ei näitä ole aiempina vuosina ollut, kun materiaali ja yksityiskohdat ei ole vakuuttaneet. Nyt ostin koska selvää parannusta on tapahtunut. Housut ovat minusta nyt kestävämmän oloista kangasta, lisäksi lisää kestoa tuomaan on lahkeensuun takaosiin laitettu tuplakangas. Ei siis luulisi kuluvan kantapään alla puhki. Lahkeensuissa on myös kiristettävä kuminauha, jos ei tykkää suorista lahkeista. Tai siitä että yhtään liian reilut housut laahaa siellä maassa ja on kantapään alla. Vyötäröllä on kuminauhan ja vyönlenkkien lisänä säädettävät tarrat. Meillä ainakin hoikilla pojilla sai niillä pysymään jalassa hyvin kun soviteltiin. Vyöt kun tuntuu aina olevan hukassa tai sitten muuten vaan epämukavia menossa.
Hintaa housuilla oli 35e kieppeillä. Itse hyödynsin yhden alelappusen ja sain kahdet housut (146cm ja 158cm) n.60e. ;)

Vielä kolmantena vinkkinä; Lisäsin huutikseen 110-116cm paitoja, housuja tulossa ihan pian myös. Kannattaa kurkkia!

 

maanantai 30. tammikuuta 2012

Jeriika - lukijatarjous!




Jeriika tarjoaa lukijoilleni 15% alennusta tilauksesta, myös ALE tuotteista. Tarjous ei koske merkkejä; Minymo, Molo Kids, Phister&Philina, Racoon, Ticket to Heaven ja Maxomorran sekä Alba babyn uutuuksia. Jos tilauksen palauttaa, alennuksen menettää. Alen saat koodilla; poikientyyliin ja se on voimassa 4.2.2012 saakka.

Kannattaa kurkkia myös kevätuutuudet, esim. Racoon, T2H, Minymo, Mc Baby, Phister&Philina ja tulossa pian mm. Maxomorraa.

Ostoksille pääset tästä. :)

 

Perjantain Meandi pippalot







No niin.
Minullahan oli siis perjantaina Meandi kutsut. Kuten hiukan jo etukäteen "pelkäsin" oli mallisto aivan yhtä ihana livenäkin, ellei jopa ihanampi! Melkein kaikki lähti tilaukseen mitä olin suunnitellutkin ja hiukan enemmänkin. Varsin onnistunut mallisto lastenvaatteiden osalta, en muista koska olisin yhtä monta vaatetta viimeksi tilauslipukkeeseen kirjoitellut. ;)

Kutsuja olen kyllä emännöinyt jo monta kautta ja sitä ennen tilannut yhtä monta kertaa ystävän kutsuilta. Monta vaatetta vanhoista mallistoista onkin kiertänyt jo kahdella veljeksistä, esim. tämän kauden uusintatuotannossa oleva pilvipaita on meillä vieläkin siitä ensimmäisestä kaudesta jolloin pilviä sai. Tilasin sen aikoinaan meidän nykyiselle 11v:lle, hän piti paitaa pari vuotta. Nyt se on 7v:llä jo yhden kesän ollut ja mahtuu toisenkin. Edelleen todella siisti ja muotonsa pesuista huolimatta pitänyt paita. Nyt tilasin pilvipaidan Emilille, saavat sitten veljekset samistella.

Kutsut oli siis varsin onnistuneet. Suosittelen emännöimään kutsuja ja menemään ystävän kutsuille, vaatteet on ihan eri juttu nähdä livenä. Ohessa kuitenkin makupaloja valokuvin.
Kiitokset kovasti minun vakkarimyyjälle! ;)

 

lauantai 28. tammikuuta 2012

Småfolk kevät 2012













Småfolk on yksi lempimerkeistäni. Paidoissa on niin ihanan pehmoinen materiaali ja hyvin päälle istuva malli. Paidat pitää myös hyvin kuosinsa pesussa ja nukka on aika vähäistä, mitä meillä paitoihin on eksynyt. Emilillä on siis merkkiä kaapissa muutama ja tämän kevät malliston kuosit on sen verran kivoja, että pitää lisätä kaappiin vielä pari. ;)
Minä se en vaan jaksa kyllästyä retrokuoseihin ja iloisen raikkaisiin lapsellisiin vaatteisiin. Nämä on just niitä, taatusti aina joka mallisto. Tykkään!

Tykkäättekö te?

 

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Me&I kevät 2012 suosikkeja


Nyt kun ihan virallisesti ;) tänään ilmestyi Me&I kevätmallisto, niin päätin kasata mallistosta minun suosikit. Minusta mallisto on lähinnä lapsille tosi kiva, mukavaa että ruskeaa saa taas, vaikka toisaalta sen tilalla olisi vaihteeksi voinut olla kiva vaikka harmaa..
Kuitenkin pääasia että ei tummansininen. ;D
Sen tummansinisen takia äitien mallisto ei iskenyt oikein ollenkaan, mutta selailun jälkeen löysin sieltäkin muutaman kivan jutun. Sormet jo syyhyää että pääsee ihan kohta näitä hypistelemään, nimittäin kokemuksesta voin sanoa että ostoslista yleensä aina hiukan muuttuu kun näkee ihan livenä vaatteet.

Mitäs teillä laitetaan tilaukseen?



Emilille on ajatuksena tilata pilvipaita ja leijonapaita. Poika itse toivoo t-rex paitaa, joten saattaapa sekin eksyä tilaukseen. Vihreät yogapantsit on myös pojan oma toive, ne kun on kuulemma sotilashousut. ;) Oranssit froteeshortsit on saatava, ne kun meillä oli aikoinaan Oliverilla ja menin ja möin pois. Ihan lempparit olikin.



Oliver ei itse tykästynyt oikein mihinkään, mutta antoi minulle "luvan" tilata turkoosit canvashousut ja ruskeat canvasshortsit. Ne on muka ihan kivat. Jo viime kesänä me oltiin ruskeita shortseja vailla monet kerrat, joten kiva saada sellaiset kaappiin. Tuota jalkapallopaitaa katsotaan sitten livenä miltä näyttää, ainakin sivulla lukee että pohjaväri olisi harmaa eikä tummansininen..



11v. löysi omat suosikkinsa myös.
Turkoosi collegetakki ja mustat haaremihousut. Kiva juttu, sillä nuo voikin kierrättää seuraavaksi Oliverille (pojilla on peräkkäiset vaatekoot). 12v. isoveli ei löytänyt mieleistä.




Itselle tilaan ainakin nuo ruskeat polvihousut. Pilvihihattoman voisi valita alennuksen tilalla. Turkoosi mekko on sovitettava, malli on kyllä kaunis, mutta päällähän sen vasta näkee..



No sitten..
Meille ei ole tulossa vauvaa, mutta leikittelin ajatuksella mitä tilaisin jos meillä olisi vauva. ;)
Nuo turkoosit kanihousut on ihan järkkyihanat! Hitsi vie kun niitä ei saa vähintään 110/116cm ja vaikka isommillekin, jos isoille taskusta kurkkis esim. dino? Haalarihousut pilvellä ja pilvibody on myös ihanuudet ja tyttövauvalle tuo punainen mekko.




Tytölle tilaisin ainakin pilvitunikan ja vaaleanpunaiset polvihousut.
Sammakkopipo ja sukkasetti on mielestäni söpöt kanssa.

Tuskin maltan odottaa perjantai iltaa ja kutsujani.
Mikäli asut Savonlinna-Kerimäki-Punkaharju-Imatra akselilla,
tai kauempanakin, niin tervetuloa kutsuilleni! :)
Voit ottaa yhteyttä s-postiini mikäli innostuit.