keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Mini Rodinin syksy

 
Niin se vaan on että syksy saapuu ihan pian ja etenkin syksyn uudet mallistot. Ihanaa!
Täällä päässä on loma loppunut ja arkeen palailu tapahtuu pikkuhiljaa näitä uutuuksia ihmetellessä. Se on kuulkaas heinäkuun vika päivä ja tänään julkaistiin Mini Rodinin uutuuksista ensimmäinen erä. Sain MiniMintistä uutuuksien kuvia ja kokosin kollaasit teillekin ihasteltaviksi.
 
 






Kuvat MiniMint
 
Mitäs pidätte mallistosta? Kertokaas ne lempparit?
Meillähän ei ole vielä ollut yhtään Mini Rodinin vaatetta, joten nyt on korkea aika hankkia pari. ;) Itse ihastuin kovasti pingviini- ja pantteripaitoihin. Vois olla aika vinkeet nuo pingviinikuosilla olevat sadevaatteet syksyn harmaudessa. Rusetit on minusta ihanat kanssa, mutta selvästi kuitenkin minun makuun tyttöjen juttu.
 
Nämä kaikki Mini Rodini uutuudet löydät MiniMintin nettikaupasta, kannattaa siis klikata ostoksille!
 
 

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Molo kids syysuutta

 




 
Mitäs tykkäätte Molo Kidsin syksystä?
Uusien kuosien lisäksi mallistossa on 10-vuotis juhlaprinttejä, eli aiempia suosittuja kuoseja.
Näitä ovat mm. pupu-, dalmatialais- ja lentokonekuosit.
 
Itse tykkäsin tähtihuppareista ja pöllökuosista. Autot uppois taatusti pieneen miehen alkuun ja lentokoneet kanssa. Tytöille oli kivoja juttuja myöskin, etenkin näin poikien äidin silmin katsottuna. ;)
 
Yllä oleva kollaasi on poimittu Jeriikan valikoimasta.

(P.s. Molo kidsin talven ulkoilusta on kyselty paljon kuvia, niitä en ole vielä saanut, joten juttua tulossa heti kun kuvia saan)
 
 
 
P.s. Jeriikassa on menossa ale, prosentit 20-50%.
Jeriikan facebook sivulta kannattaa käydä poimimassa lisäalekoodi ja
klikkailla Jeriikan kauppaan ostoksille! ;)
 
 

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Lindex & KappAhl syys/talvi uutta

 
Pientä bongailua KappAhlin ja Lindexin nettisivuilta, värikkäältä näyttää vai mitä?
 
 
 
Kaxsin paidat ja velourit.
Perus edullisia velourhousuja tuppaa olemaan vaikea enää saada kun lapsi siirtyy kokoon 128cm ja meillä ne on edelleen Emilin suosikit kotihousuina. Lindexin viimeisin koko eli 122cm jäi keväällä juuri hiukan pieneksi (harmillista ettei Lindex edelleenkään tajua kasvattaa pienten poikien osaston kokoluokitusta vähintään sinne 128cm), mutta onneksi Kappikselta löytyy vielä koko 128cm. Noita täytyy kipaista hakemaan. Samalla vois katsoa tuota ihanaa valkopohjaista paitaa, jospa siitä menisi syksyn vielä se 122/128cm. Samoin kirjainpaita ois hauska eskarilaiselle, mutta tulisipa joku muu väri tämän tummansinisen lisäksi. ;)
 
 
 
Tähtikuviollisen puuvillapipon vois noukkia matkaan myös. Se on muuten käännettävä, toinen puoli on musta/valko/harmaa raidallinen. Hello-pipot ovat trikoota.
 
 
 Kuvat KappAhl (kolme ylintä kollaasia)
 
Pari mallia jo Kaxs Proxtec talvihaalareita. Toivottavasti lisäksi tulee joku kiva monivärinen kuosi kanssa..
 
 
 
Lindexin Fix haalarit 86-122cm.
 
 
 
Fixin takit 92-128cm.
Harmillista että Fixin takkien kokoja ei saa enää isommille, ennen sai vielä 140cm saakka!
 
 
 
Vanutakkeja 86-122cm.
 
 
Kuvat Lindex (neljä alinta kollaasia)
 
Lindexin villakerrastovalikoima ihastutti. Raidalliset on isommille 122-170cm.
Tähtikuosi, sekä kolmivärinen on pienemmille 86-122cm.



perjantai 19. heinäkuuta 2013

Uudet pipot & tennarit

 
 
Uudet ihgut pipot syksyä varten NopsuPopsusta.
Täytyy kyllä sanoa että Sofia osaa ideoida ja toteuttaa ihania pipoja. :)
Yhteistyön merkeissä sain Emilille kaksi uusinta pipomallia testiin. Molemmat mustaa trikoota värikkäillä vauhtiviivoilla. Sain toivoa viivojen sävyt ja välikausivaatekaapin mukaan sitten päädyin oranssiin ja keltaiseen. Nuo sopii kivasti nyt moneen settiin.
 

 
Lisäksi saimme NopsuPopsusta Molo Kidsin tennarit, joissa on vaihtonauhat mukana. Varsin kätevää tälläiselle sävyttäjälle, kun saa vaihtaa nauhat takin värin mukaan. Tennareissa tuli oranssit ja limet nauhat. Nuo vaihtaa nopsaan, itse testasin ja suoriuduin hommasta muutamassa minuutissa. Tennareissa on sivuilla vetoketjut, joten nauhoja ei tarvitse joka kerta sitoa uudelleen. Näppärästi sai Emilkin kengät jalkaan ja pois itse.
 
 
 
Kokona tennareissa Emilillä 33 ja minusta vastaa kokoaan. Ollaan juuri siirtymässä tuohon kokoon ja näihin jäikin se n.1,5cm tyhjää kärkeen. Kangas on noissa pehmoista, eikä sellaista liian jäykkää.
 
 
 
Keltaisella raidalla oleva pipo menee ihanasti esim. Reiman takin kanssa. Meillä yleensä 9v. ilmoittaa jo varsin herkästi ettei monet pipot hälle kelpaa ja tämä oli sellainen joka kuulemma on kiva, joten on siis taatusti monen muunkin isomman lapsen makuun.
 
Pipot löytyy NopsuPopsun verkkokaupasta (ainakin pian, jos ei jo heti), lisäksi kannattaa kurkata muutkin NopsuPopsun tuotteet, kaupassa on nyt menossa ale. Klik! :)
 


torstai 18. heinäkuuta 2013

Jonathan A/W 2013-2014

 








Kuvat Jesper Junior facebook sivut
 
Terkkuja lomatohinoiden keskeltä! :)
Jonathanin syksyä/talvea bongattu Jesper Juniorin facebook sivulta.
Uutuutena muuten tuo Tähti Sport mallisto, josta kokoja löytyy 152cm saakka.
 
Minun makuun löytyi muutama herkku ainakin, mitäs te tykkäätte?
 
 

torstai 11. heinäkuuta 2013

Villervallan syksyä

 



Kuvat Skidin facebook sivulta
 
Bongasin (ystävän vinkistä) Skidin facebook sivulta syksyn uutta Villervallan mallistoa.
 
Minusta nuo rinkulat on kivat, tykkään myös tähti kuosin talvitakeista. Väreistä kolahti eniten musta/harmaat. Saa nähdä sitten mitä on vielä tulossa, jään innolla odottelemaan lisää. ;)
Mitäs te tykkäätte?
 


keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Silverjunglen kesää

 
 
 
 Sain tässä taannoin Silverjunglelta ihanan paketin, joka sisälsi Emilille testattavaksi pipon, paidan ja shortsit.
 
Emil on nyt n.123cm pitkä ja hänellä on suht pitkät kädet, muutenkin malliltaan poika on todella hoikka. Yläosan toivoin siksi koossa 134/140cm, koska aiemmasta kokemuksesta arvelin että se mitä luultavammin tulee kutistumaan hieman pesussa ja aiemman malliston koko 122/128cm jäikin meille paidassa jo keväällä pieneksi. Nämä kuvat on nyt otettu ennen vaatteiden pesua, joten tuossa näkyy että paita on melko reilu vielä ja hihoja saa kääntää, mutta muuten pituus on varsin sopiva. Luulen että parin pesun myötä hihatkin on sopivammat ja saadaan paita syksyllä käyttöön.
Shortsit taas on kokoa 122/128cm ja niissä isompi koko olisi ollut aivan liian suuri. Shortsit istuu tosi kivasti jalkaan ja vyötäröllä onkin istuvuutta lisäämässä säädettävä kuminauha.
Puuvillaisessa pipossa koko on 55/57 ja hyvin istuu päähän.
 
Vaatteet ovat kyllä aivan ihanan pehmoiset, Emil itse totesi myös että ovat kivan tuntuiset päällä. Nuo ei taatusti hierrä, eikä paina mistään. Jo aiemman kokemuksen perusteella voin suositella vaatteita. Meillä ainakin ne on pysyneet siistinä ja kuosissaan pesusta toiseen, mutta ovat hiukan kutistuneet useamman pesukerran myötä.
 
Mielenkiinnosta kuulisin millaisia kokemuksia teillä on Silverjunglen vaatteista?
 
Kannattaa muuten kurkata kauppaan, siellä on nyt menossa ale ja ihanuuksia lähtee kivalla hinnalla. ;)
 
 

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Lomalla

 
 
Millon me äiti ollaan lomalla? kysyi Emil reilu viikko sitten.
Vaikka tuo "pieni" onkin kotihoidossa ja ollut käytännössä siis lomalla kokoajan, niin se että ollaan kotona ei tunnu lomalta. Onhan se totta että vaikka itsekin olen ollut sairaslomalla lähes vuoden, niin silti se oikea loma tuntuu oikeasti lomalta vasta sitten kun on lähtenyt pois kotiympyröistä. Tai ehkäpä juuri siitä syystä että me ollaan oltu Emilin kanssa kotona, tuntuu lomailulta vasta se että ollaan jossain muualla kun kotona. ;)
 
No startattiin se virallinen kesäloma tekemällä viime viikolla reissu Tampereen särkänniemeen.
Noin viiden tunnin automatkat sujui näin kuuden hengen perheellä ihmeen kivuttomasti vain yhdellä pysähdyksellä, kun muisti lasten oikeaoppisen sijoittelun autoon (eli ei missään nimessä niitä helpoiten kinastelevia vierekkäin) ja ottaa mukaan ajanvietettä (suosittelen autoon dvd-laitetta, meillä on nyt kolmatta kesää käytössä ja on ihan huippu pitkän matkan matkarauhan tuoja).
 
 

 
Nuorimpien poikien suosikkeja taisi olla kaikki Angry Birds jutut.
Tämä oli Emilin eka kerta huvipuistossa (vesipuistoissa on käyty aiempina kesinä) ja alkuun poika jännitti vähän joka laitteessa, kovin hurjiin ei kyllä edes uskaltanut tai olisi voinut tuollaista rimpulaa edes laskea. Vaikka olisi päässyt moneenkin hurjaan laitteeseen, koska alapituus raja oli 120cm niissä monessa hurjassakin vetkuttimessa. Toisaalta taas sitten 9v. Oliver olisi mielellään myös käynyt monessa pienten laitteessa, mutta sitten taas niihin ei laskettu yli 140cm. Yhdessä eivät siis kovin moneen päässeet, vaikka se olisi ollut just se kiva juttu..
 
 

 
Kaikkea kivaa kuitenkin löytyi ja ihmettelemistä. Vaikka teinit vähän nurisikin että Lintsi on kuulemma parempi paikka. 12v. ei uskaltanut moneenkaan laitteeseen ja 14v. ei sitten yksin halunnut juurikaan mihinkään (luulen että se oli vaan sellasta teinikapinaa sinä päivänä).
 
 

 
Syöpöteltiin koiramäessä hot dogit ja nautittiin kierrellessä hattarat.
Tosi ihanasti tehty muuten tuo koiramäki, siellä oli jotenkin niin sadunomainen tunnelma..
 
 


 
7h siellä vierähti ja kaikille tosiaan oli jotain, vaikka lippujen hinnat minua vähän hirvitti. Ostettiin jokaiselle elämysavain ja näin iso perhe maksoi siis lystistä päälle 200e. Toisaalta sillä pääsi sitten kaikkialle, joten ei kai sitä voi kalliiksi laskea. Laitteiden lisäksi käytiin katsomassa delfinaario- ja planetaario-esitykset ja kierrettiin akvaario. Voin siis suositella kaiken ikäisille Särkänniemipäivää. :)
 
 

 
 
Yö vietettiin omppuhotellissa, jota uskallan myös muutaman kerran kokemuksella suositella. Todella edullinen vaihtoehto. Perhehuoneet on reilun kokoiset ja niistä löytyy mm. ruokapöytä, pieni jääkaappi, mikro ja vedenkeitin.
 
Seuraava päivä ennen kotiin lähtöä shoppailtiin Ideaparkissa, tosin laihalla saaliilla. Ostin Jesper Juniorista Reimatecin takit  -50% alesta ensi kevättä ajatellen Emilille 134cm ja Oliverille 152cm.
 
Olipa mukava loma, sanoi Emil kun päästiin kotiin! :D