sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Molo Kidsin & Ticketin välikautta (sis.lukijatarjouksen!)

 
Viime syksynä Jeriikan kanssa yhteistyössä tehty juttu Ticketin ja Molo Kidsin toppavaatteista oli niin suosittu, että teimme taas yhteistyössä jutun samojen merkkien välikausivaatteista.
Meille siis tuli sovituskuvia varten paketti ulkovaatteita eri koossa ja kuvausten jälkeen palautin vaatteet Jeriikaan (kaksi tuotetta ostin omalla pienellä yhteistyö alekoodilla).
 
Malli on n.128cm pitkä ja malliltaan hoikka.
 
 
 
Aloitellaan ensin Molo Kidsin vk-vaatteilla.
Softshell takit tuntuu olevan hyvin suosittuja takkeja, enkä yhtään ihmettele, näissä on kyllä aivan ihana malli ja yksityiskohdat. Softshell takeissa on vedenpitävyys 10 000mm ja hengittävyys 3000mm. Takissa on hyvät heijastimet, kuten nuo ihanat isot tähdet hihoissa. Materiaaliltaan takki on pehmoinen ja taipuisa. Ominaisuudetkin siis varsin kohdallaan.
 
Väriltään tämä Mango on kauniin oranssi, raikkaampi mitä valmistajan kuvat antaa ymmärtää. Takin kokona on 140cm ja minusta se on juuri oikea koko Emilille. Molo Kidsin takeissahan puuttuu kokonaan 134cm, joten 128cm hypätään suoraan tuohon 140cm.
 
 
Tässä takkia testaillaan Molo Kidsin Haven housujen kanssa. Housuissa koko 134cm, joka sekin juuri se oikea tuolle 128cm pojalle kevääksi. Housuissa on teipatut saumat, vedenpitävyys 5000mm ja hengittävyys sama. Lahkeensuissa on kumiset lenksut. Housut on todella hyvän malliset etenkin hoikalle lapselle, koska ovat kapeat, sieltä vyötäröltäkin. Meillä oli viime vuonna kevään- syksyn jo nämä housut värissä denim käytössä ja olin todella tyytyväinen laatuun.
 
Kuvassa pipona Molo Kids water planes nyle-pipo koossa 6/8. Just passeli sekin Emilin n.52,5cm päähän, mutta menisi varmasti isompaankin päähän.
Rukkaset Molo Kids Igor värissä musta ja kokona 6/8. Rukkasissa on muuttunut viime vuodesta hiukan tuo materiaali ja koot. Ovat kooltaan pienemmät kun meidän viime vuotiset rukkaset samassa koossa, etenkin varsi on lyhentynyt, mutta myös kämmenosa on pienentynyt. Emilille nuo oli liian pienet jo, sormet ei mahtunut kunnolla suoraksi. Tosin Emilillä on suht pitkät sormet. Materiaali on myös pehmoisempaa kun viime vuonna.
 

 
Tässä sama Molo Kids Cloudy softshell mustana, mutta koossa 128cm. Minusta tämä koko on Emilille liian sopiva, reiluutta ei ole yhtään hihoissa ja kun kädet nosti ylös niin ranteet jäi aivan paljaaksi. Värinä upean tyylikäs ja oranssi vuori antaa kivasti ilmettä takille.
 
Housuna samat Molo Kidsin Havenit 134cm, kuten oranssin takin kanssa. Pipona Maxomorra koossa 56/58.

 
Tässä vielä molemmat takit, musta siis 128cm ja oranssi 140cm.
Kuten huomaa, oranssissa on hiukan väljyyttä paremmin hihoissa.
 

 
Molo Kids Hopla takki värissä rainbow ja kokona 128cm.
Just nippanappa menisi vielä Emilille, mutta en ostaisi enää tätä kokoa hänelle, on minun makuun turhankin sopiva. Tämä kuosi on on kuitenkin niin ihana, että jaksaa aina vaan ihastuttaa. ;)
Hopla takissa on teipatut saumat (vedenpitävyys ja hengittävyys 5000mm) ja musta verkkovuori.
 
Pipo Maxomorra koossa 56/58.

 
Ihanan värikäs setti! Hyvin sopii tuo Maxomorran robotti-pipo takkiin. Kuvassa myös Molo Kidsin Igor rukkaset sävyssä atomic blue ja yhden koon venyvät sormikkaat.
(housut edelleen samat kun yllä, Haven malli 134cm)
 

 
Tuosta rainbow kuosista on muuten saatavilla myös kevyempi versio nimeltään Waiton. Takki on myöskin vedenpitävä (3000mm) ja saumat on teipattu. Materiaaliltaan kuitenkin Hoplaa paljon kevyempi ja ohuempi, vähän sellainen tuulitakki tyyppinen (verkkovuori). Menisi kivasti kevään lämpiminä päivinä tai kesällä.
Kuvassa takki on kokoa 122/128cm. Tässäkin päätyisin Emilille jo kokoa isompaan, ajatellen että menee sitten kesälläkin vielä.
 

 
Molo Kidsillä on myös mallistossaan tuollaiset canvastakki tyyppiset, mutta kuitenkin vedenpitävät (vesipilari 5000mm, saumat myös teipattu) Hansel-takit. Jeriikassa on tekeissa saatavilla värit vihreä ja tummansininen. Takissa on muuten verkkovuori, mutta hihoissa on liukas vuori. Hihansuissa on piiloresorit.
 

 
Kuvissa Hansel-takki vihreänä kokoa 128cm ja tummansinisenä 140cm. Näistäkin itse pääytisin jo tuohon isompaan kokoon Emilille. Eriväriset vetoketjut ja resorit tuo kivasti ilmettä takkiin, samaten nuo taskut on tosi kivat.
 
Pipo Molo Kids Nyle toy cars, koossa 6/8.
 

 
Saatiin kolme Molo Kidsin sisävaatettakin kokeiltavaksi.
Paita Remington crocodiles 140cm, huppari Marty 128cm ja housut ashton 128cm. Nuo 128cm on minusta näissäkin turhan sopivia Emilille. 140cm paita on hiukan reilu, mutta ihan pidettävän kokoinen kuitenkin jo. Värit on tosi kauniin runsaat ja laatu vaikuttaa todella hyvälle, myös istuvuus on vaatteissa hoikkikselle hyvä.
 

 
Sitten hypätään Ticket Outdoor vk-vaatteisiin.
Tässä takki Noland spicy yellow. Juurikin sellainen maustettu keltainen, koska vivahtaa minusta hiukan limeen. Materiaaliltaan takki vaikuttaa kestävältä, vuori on liukaspintainen kauttaaltaan. Vedenpitävyys takissa 8000mm ja hengittävyys 8000g/m2. Saumat teipattu. Housut on Heaven light army green.
Materiaali ja ominausuudet samat kuin takissa.
Kokona molemmissa 134cm, joka on mielestäni hyvä Emilille. En siis sanoisi että Ticketit on enää niin reilua mitoitusta kun joskus aiempina vuosina on olleet.
 
Pipo Ticket Outdoor Nini green stripe, koko 54/56.

 
Kivasti sopii myös Ticketin takkiin nuo Molo Kidsin sormikkaat ja pipo.
 

 
Emil innostui Noland army camouf takissa varsin sotilaalliseksi. ;)
Tässä sama malli ja ominaisuudet kuin spicy yellow-takissa. Kokona vaan 128cm, joka on minusta turhan sopiva Emilille. Heaven housut sen sijaan kuvassa mustana koossa 128cm, joka olisi juuri hyvä Emilille vielä.
 
Pipo Ticket Outdoor Napoli green stripe, koko 54/56.
 

 
Hiukan paksumpi välikausiversio Ticketin takeissa on Nico khaki stars-takki. Siinä on keskiosassa edessä ja takana fleecevuori, hihoissa liukas vuori. Menisi siis hyvin viileämmillä kevät/syys keleillä.
Vedenpitävyys on 10 000mm ja saumat on teipattu.
Kokona kuvassa 128cm ja tässä mallissa se olisi aika hyvä Emilille, jotenkin väljempi kuin tuo Noland-takki.
(sormikkaat Molo Kids)

 
Ja vielä koko vertailu Ticketin takeille. Yllä Nico 128cm ja alla Noland 134cm. Noland mallin hihansuut on kiristetty, Nicossa ei.
 

 
Halusin vielä vertailla Ticketiä ja Molo Kidsiä toisiinsa, koska aika monesti sanotaan että Ticket olisi reilu ja Molo Kids taas nafti mitoitukseltaan. Minusta näin ei ihan voi sanoa, ennemmin sanoisin että koot vastaa toisiaan muuten, mutta Ticket on väljempi ja hiukan leveämpi malliltaan kuin Molo Kids.
Tässä kuvassa takit molemmilta merkeiltä koossa 128cm. Alla Ticket ja päällä Molo kids. Ovat melkein tismalleen samankokoiset, hihan mitta on molemmissa sama, mutta Ticket on hiukan pidempi.
 

 
Housuja vertaillessa Ticketin ja Molo Kidsin kesken suurin ero on leveys. Ticketit on selvästi leveämmät etenkin yläosasta, lahkeensuita saa onneksi Ticketillä säädettyä tarroilla. Molemmissa on vyötäröllä kuminauha klipsillä. Lahkeen pituus on molemmissa sama vertaillessa kokoja 134cm (oikealla päällekkäin).
 
Tässä siis hurja kuvapläjäys kevään välikaudesta. ;)
Ihania värejä kyllä molemmilla ja laatu hyväksi todettua. Taitaa olla enemmän makuasia kummasta tykkää enemmän. Kysykää tarvittaessa enemmän mikäli joku askarruttaa.
 
Loppuun vielä Jeriika tarjoaa teille lukijatarjouksen!
Saat Molo Kids ja Ticket Outdoor välikausitakeista-, housuista ja haalareista -15% alennuksen ja yli 100e tilauksiin vielä mukaan 10e alennuskoodi Jeriikaan (koodia ei voi yhdistää muihin etuuksiin/alennuksiin).
Alennuksen saat koodilla; tyyli1 ja se on voimassa 16.-23.3.2014.
 
Klikkaa Jeriikaan tästä. :)
 
 

15 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä postauksesta! Erittäin havainnollinen. Meillä ollut molempia merkkejä käytössä. Tykkään että Molo istuu paremmin hoikalla lapsella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, Molo kids istuu paremmin hoikille lapsille. Kiva että tykkäsit postauksesta! :)

      Poista
  2. Tuhannet kiitokset Mia Sinulle! Malli on kerrassaan hurmaava! Toivottavasti tästä on monelle hyötyä pohtiessa oikeita, sopivia kokoja sekä malleja. Usein tosiaan kuulee, että Molo Kids mitoitus on pientä ja Ticket suurta. Ticket on vuosien saatossa pienentänyt mitoitustaan ja Molo Kids taasen suurentanut ja postauksessa näkyy tämänhetken mitoitus hyvin. Tervetuloa ostoksille Jeriikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on varmasti käynyt, että Ticket on pienentänyt mitoitusta ja Molo Kids hiukan suurentanut. Ne vanhat vaan tahtoo monilla pysyä mielessä ja vasta vertaillessa tajuaa, että eihän se enää olekaan näin. :)
      Malli kiittää ja kiitos myös sinulle tästä kuvaus mahdollisuudesta!

      Poista
    2. Tästä oli tosi paljon hyötyä kokomietinnöissä. Kiitos. :) Ps. Ja mitkä olivat ne teille kotiutuneet vaatteet? ;)

      Poista
    3. Ole hyvä Omppumamma! :)
      Meille ostin Emilille Molo Kidsin mustan softshell takin 140cm ja mustat housut 134cm. ;)

      Poista
  3. Ihastuin noihin Molon välikausihousuihin juurikin heijastintähden vuoksi, mutta olikin vyötäröltä niin kapoista mallia ettei meidän rotevalle mahtunut vaikka kokeiltiin isointa 152cm kokoa :(
    Ticketiä ollaan käytetty ja mahtuu hyvin samoin Polarn o.pyretin housut :)

    Molon Hoplaa takit on tosi kivan näköisiä. Ehkä täytyy niitä kokeilla seuraavaks.

    Kiva postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molo kidsin housut istuu tosiaan paremmin hoikalle ja Ticket taas menee hiukan pyöreämmälle lapselle. Meillä Po.p ja Ticket on taas vähän turhan väljä. Mutta kiva että joka vartalon mallille löytyy kuitenkin eri merkeiltä omansa. :)
      Hopla takit on ihania, niissä on ilmettä ja jujua. :)

      Poista
    2. Po.p:n uudet, tämän kevään housut, on myös tehty kapeammalla mitoituksella. Meidän hoikalla 6v:llä pysyy hyvin päällä. Ovat huomattavasti kapeampia kuin vanhempaa mallia olevat! ;) MoloKids olis meillekin malliltaan loistava mutta petyin laatuun viime syksynä, kun jouduimme reklamoimaan vk-housut... Toppahaalarit kuitenkin meidän suosikkeja! Ticketin housuja ei ole vielä testattu ja tämän perusteella ei taidakaan olla hoikalle parhaat. Ticketin takeista onneksi löytyy hoikalle (ainakin tytölle) hyviä malleja! :) MoloKidsin takit taitaa olla ainoat mitä ei olla siltä merkiltä vielä kokeiltu.

      Poista
  4. Havainnollinen ja ihana postaus :) Vaatteen mallista ja väristä saa niin paljon paremman kuvan sovituskuvissa. Täytyy siis uskoa, ettei väite Molo Kidsin pienuudesta ja Ticketin suuruudesta pidäkään aivan paikkaansa.

    Tuo Molon krokotiilipaita olisi kyllä isoveikan mieleen!

    Meillä ei ole (vielä) ollut Moloa kuin yhden paidan verran, mutta hyvä tietää, että ulkovaatteissa saa ottaa kokoa suuremman kuin muuten on käytössä. Ticketiä on kokeiltu oranssin haalarin muodossa tänä talvena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se yllätti vähän minutkin, että Ticket ei ollutkaan enää niin reilu. Ainakaan näissä takeissa ja housuissa, olisiko haalareissa vielä?
      Molo Kidsiä ottaisin aina sen seuraavan koon lapsen pituudesta, jos lapsi esim. 97cm niin päätyisin jo 104cm ja jos lapsi vaikka 118cm niin voisin jo miettiä jopa 128cm. Ovat kuitenkin istuvia/kapeampia malliltaan, joten pieni reiluus ei niissä haittaa. Ticketissä taas tuon leveyden takia etenkin housut on parempi olla just sopivat.

      Kiva että tykkäsit postauksesta! :)

      Poista
    2. Ticketin haalareissa kannattaa ottaa yhtä kokoa pienempi kuin on käyttökoko, ne ovat edelleen aika reiluja. Housut ja takit vastaa aika hyvin ilmoitettua kokoa. Juuri tuo Ticketin haalarin mallin leveys tekee sen, että ne vaikuttavat reiluille. Koska Ticket on malliltaan väljä ja Molo on taas istuva, niin tämä tekee sen, että toinen vaikuttaa reilulle ja toinen pienelle. Jos tuotteet laitetaan päällekkäin, kuten Mia laittoi takit ja housut, näkee, että ne ovat lahkeen- ja hihanpituuksilta samat, leveydessä eroa. Kun vaatteen malli on väljä, niin silloin pitää valita oikea koko, jolloin vaate istuu ja näyttää hyvälle käyttäjän päällä ja ennenkaikkea se on silloin mukava. Kuten Mia tuossa yllä kirjoittaakin.

      Poista
  5. Hyvä postaus, kiitos sinulle siitä!...tosin..olin päättänyt, että meillä on kevään takkikiintiö jo ihan yli täynnä...mutta mutta..Nyt kun tuo Molon oranssi ihanuus lävähti tuosta taas tyrkylle, en voinut vastustaa kiusausta ja laitoin tilaukseen. Todella paljon paremmin saa käsityksen vaatteen istuvuudesta ja koosta kun sen näkee elävän mallin päällä. Ja kun oma poikani on myös 128cm ja hoikka, voin aina täysin luottaa näissä sinuun. Ja hyvä malli sinulla on, kun jaksaa aina vaan esitellä vaatteita. Toivottavasti saa hyvän korvauksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli saa korvauksen pienten lelu/herkku palkintojen kautta. Tyytyväinen tuntuu olevan! :D
      Tosi kiva kuulla, että näistä postauksista on hyötyä ja sinulla varsinkin hyöty on maksimaalinen kun meidän pojat on samanmittaisia. ;)
      Tuo oranssi softshell on todella ihana! Hyvän ostoksen teit!

      Poista
  6. Moi! Saisiko lainata myynti-ilmoitukseen kuvaa mustasta takista, jos merkkaan mistä kuva on lainattu?

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)