maanantai 13. lokakuuta 2014

Boob imetysvaatteita (sis. alekoodin!)

 
 
Ihan ykköslemppareitani imetysvaatteista on Boobit. Ne on miellyttäviä päällä laadukkaiden materiaalien ansiosta ja imetysluukku on niissä mielestäni kaikista toimivin. Vaatteet näyttää ihan normivaatteilta, vaikka niissä onkin imetysluukku.
 
Olen saanut muutaman Boobin vaatteen Ratkiriemusta (sekä Boobilta) testiin ja niitä lähes pelkästään olen käyttänyt nämä reilut kaksi kuukautta minkä olen nyt tähän mennessä imettänyt. Uusimmat ihanuudet eli tuollaisen yläkuvan raitapaidan ja alakuvan mustan imetyspaidan sain vasta Ratkiriemusta yhteistyön merkeissä, joten ne pääsi heti kovaan käyttöön. Boobit ei ole oman kokemukseni mukaan menneet pesussa miksikään ja kestää käyttöä hyvin. Tuossa raitapaidassa on siitäkin ihana malli, että se on hiukan väljempi alaosastaan ja peittää näin hiukan raskauden jättämiä masumakkaroita. ;)

 
Ratkiriemussa on hyvä valikoima Boob odotus- ja imetysvaatteita myynnissä. Sieltä löytyy syksyn uutuudet ja mm. juuri nuo ylimmän kuvan raitapaita sekä imetysmekko ovat valmiiksi hyvässä alessa! Samoin tuo musta pitkähihainen imetyspaita löytyy alehinnalla kaupasta ja paljon muutakin. Kokosin tuohon ylle omia lemppareitani valikoimasta. Minulla on testissä myös nuo mustat polkadot imetysliivit ja täytyy sanoa, että ovat unelman pehmoiset ja joustavat. Samaten Boob B-warmer imetyshuppari on yksi lemppareitani, etenkin nyt syksyllä tuo on ollut huippu, koska rintojen kohdalla on kankaassa sisäpuoli fleeceä!

 
Lisäksi toinen upea äitiysvaatemallisto, joka myös löytyy Ratkiremusta, on Mamalicious. Näistäkin minulla on vain hyvää sanottavaa. Voi kun olisikin poikia odottaessani ollut näin hyvin odotusvaatteita saatavilla, silloin etenkin ulkovaatteet tuotti tuskaa ison masun kanssa ja tuntui ettei mistään saanut sopivaa. Ratkiriemun Mamalicious mallistolta saa toppatakin ja toppahousutkin odotusmallia.
 
Mitä te tykkäätte Boob ja Mamalicious äitiysvaatteista?
Onko olleet lemppareita?
 

 
 
 
Äitiysvaatteiden lisäksi kannattaa kurkata Ratkiriemun lastenvaatteet. Paljon paljon ihanuuksia. Uutuuksista löytyy mm. Molo Kidsin talvi (jota on tulossa lisää) ja Maxomorran talviuutuudet. Myös suositut ja upeat Fredriksonin pipot löytyy valikoimasta.
 
Ratkiriemun kauppa on uudistunut ja saanut upean uuden ilmeen.
Uudistuksen kunniaksi Ratkiriemu tarjoaa mahtavan lukijatarjouksen;
 
Yli 100 € ostoksiin -20% alennus, koskee myös ALEtuotteita ja on voimassa sunnuntaihin 19.10.2014 asti (voit käyttää vain yhtä alekoodia tilauksessa). Varmista ennen vahvistusta että alekoodi on käytetty. Alennus tulee myös postikuluihin. Jos tilaukselta palauttaa, alennuksen menettää jos lopullinen ostos jää alle 100 € arvoiseksi.

Alennuksen saat koodilla; poikientyyliinale
 
Klikkaa Ratkiriemuun ostoksille tästä.
 
 
-Mia-

3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Toivoisin todella, että blogissasi säilyisi sama ote kuin ennen muinoin, eikä olisi näitä blogilahjuksia ja testailuja niin tiheään. Ei minua sillon tällöin ne häiritse, mutta nyt tuntuu ettei ole ollut melkein mitään muuta.. Blogisi on ollut yksi suosikeistani joskus, koska olen ajatellut sinun olevan luotettavan kriittinen ja rehellinen noissa tuote-arvioissa. Nyt tuntuu, etten enää tiedä voiko tuote-arvioihisi luottaa samalla tavalla, kun niitä on niin paljon. Minusta se syö uskottavuutta.
    Mutta sinulla on soma tyttönen poikien joukossa ja mielelläni seuraisin hänenkin kasvuaan, sekä vaatepostauksia (niitä itse ostettuja/kasattuha kollaaseja..).

    Mukavaa syksyn jatkoa!
    t, -mimura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Kiitokset palautteestasi! Nyt on tosiaankin ollut paljon näitä yhteistyöjuttuja viimeisen kuukauden sisään. Innokkaana olen niihin lähtenyt mukaan, kun on pyydetty, koska ovat olleet juuri sellaisia joista itse pidän tai uskallan suositella. Muutamaan yhteistyöehdotukseen olen sanonut ei, joten ihan kaikkeen en halua mukaan lähteä. Silti myönnän, että näitä on nyt tullut paljon ja olen pahoillani mikäli ne on harmittaneet sinua ja muitakin lukijoitani. Tarkoitus kuitenkin on kirjoittaa muitakin asioista ja lupaan että niitäkin tulee vielä. Nyt minulla on vielä muutama yhteistyöjuttu tulossa, jotka olen lupautunut tekemään, joten ne ainakin nyt vielä teen. Jatkossa pyrin karsimaan vielä lisää, enkä olemaan niin innokas. ;)
      Toivon ettei uskottavuus kuitenkaan kärsisi, koska todella edelleen kerron rehellisesti mielipiteeni ja lähden vaan mukaan niihin joihin uskon. Riippumatta siitä kuinka monta yhteistyökuviota on. Täytyy vaan yrittää jakaa niitä vähän pidemmäll ajalle, eikä sumpata kaikkia samaan kuukauteen. ;)
      Eli kiitos sinulle ja ihanaa syksyä!

      Poista
  2. Boobin imetyspaidat olivat myös minulla ihan lemppareita. Imetysluukku on erittäin toimiva ja mallistossa löytyy niin basic paitoja kuin sitten vähän erilaisiakin paitoja (juhlavampia ja/tai kivalla kuosilla). Hintaviahan ne tuppaavat olemaan, mutta mukavia alennuksiakin löytyi välillä eri nettikaupoista.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)