sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Villervallan velour (sis. alekoodin Skidiin!)

 
Samalla kun soviteltiin Villervallan toppaa (juttua täällä), soviteltiin myös Villervallan velourvaatteita.
Vaatteet tuli siis Skidiltä kuvauksia varten ja sitten lähetin ne takaisin (muutaman vaatteen sain pitää).
Itse rakastan velouria materiaalina, olen aina rakastanut. Se on ihanan pehmoista ja lämpöistä, etenkin talvella sisävaatteena. Näissä Villervallan veloureissa tuo velourkangas on vielä mielestäni hurjan laadukasta ja paksua. Se kestää pesusta toiseen hyvänä ja ainakaan meillä housujen polvet ei ole kuluneet miksikään käytössä. Meillä oli juuri edellisessä koossa eli 128cm monet näitä ja sillä kokemuksella olen itse tykästynyt.
 
Kaikki Emilillä olevat vaatteet näissä kuvissa on 134cm ja pituutta pojalla on n.132cm.

 
Jumpsuitit on minusta aivan ihania! Nämä tähtikuviolliset varsinkin. Harmikseni vaan meillä pojat ei näitä halua pitää, mutta onneksi on tuo pienin tytsy jolle saan tälläisiä pukea. ;)
Emilistä oli kuitenkin hauskaa sovitella tuota jumpsuittia, kuten kuvista näkyy ja onhan tuo tosi hieno!
Mitoitus on melko reilu, tässä on väljyyttä vielä hyvin vaikka pituus onkin pojalla melkein sama kun haalarissa koko (134cm).

 
Villervallan velourtakit on monikäyttöisiä. Meillä pidettiin niitä kesällä ulkotakkina ja nyt syksyllä ilmojen viiletessä ne lämmittää ihanasti ulkotakin alla. Minusta on hyvä kun noissa ei ole huppua, joka jäisi vaan painamaan niskaan ulkotakin alle. Tuo pystykaulus suojaa sopivasti kaulaa. Kokona tuo 134cm on juuri sopiva Emilille. Tosi raikas ja unisex väri tuo puna-oranssi!
 
Housut ovat Villervallan mustat velourhousut ja 134cm nekin.
 
 
Velouria löytyy takin lisäksi paitanakin. Tämä multiraitapaita on mukavan värikäs niin tytölle kuin pojallekin. Näistä kyllä löytyy eri pohjaväreillä muitakin vaihtoehtoja Skidistä. Yhdisteltiin tähän liilat velourhousut, jotka sopii ihan kivasti vaikka lilaa ei paidassa olekaan.



 
Tähtitakissa myös turkoosi/vihreä on hyvä yhdistelmä ja sopii vihreiden velourhousujen kanssa kivasti.


 
Tähtikuosisten velourtakkien lisäksi Skidistä löytyy yksivärisiä velourtakkeja, joissa on vain kanttaukset eri väriset ja hihassa tietenkin tähti applikaatio. Näissä kuvissa näkyy hyvin tuo vaatteiden istuvuus hoikalle pojalle. Takin hihat on hyvät pitkäkätiselle lapselle ja muutenkin mitoitus hyvä. Vaatteet ei ole liian leveää malliltaan.


 
Velourhousuja löytyy monessa värissä, myös tähtikuosilla!
Housuissa on vyötäröllä resori ja nauhat. Hoikalle lapselle noita nauhoja täytyy kiristää, mutta minusta tuo ei haittaa ollenkaan. Nauhat joustaa hiukan, joten ainakaan Emil ei edes koskaan niitä avaa vessareissulla, koska ne saa alas ja takas ylös muutenkin. ;) Lahkeensuissa on myös resorit, joten pieni reiluus ei haittaa. Näissä 134cm on kasvuvaraa vielä hyvin. Edellinen koko eli 128cm jäi meillä Emilille pieneksi vasta kun hän oli 130cm pitkä, joten nämä 134cm varmasti menee vielä pitkään.




 
Olivia testaili pienintä kokoa velourvaatteista eli 62cm. Olivian pituus on suunnilleen sama eli n.62cm.
Liila pohjainen multiraita mekko on juuri sopiva pienelle tai sanoisinko pitkälle neidille.
Neidin alla on upea pinkki/liila velourpeitto. Peiton toinen puoli on tähtivelouria ja toinen puoli pinkkiä trikoota. Peiton koko on 70x80cm.

 
Villervallan veloureissa on kyllä ihanan täyteläiset sävyt, joita kamera ei minusta ihan täysin tuo esille. Velourvaatteita, kuten muitakin Skidin Villervallan vaatteita saa kokoon 140cm asti.
 
Mitäs te tykkäätte Villervallan velourvaatteista?
 
 

 
Nyt on muuten lokakuun tarjouksessa Skidissä Villervallan yksiväriset velourhousut 16,95e (ovh.20,95e)!
 
 
Lisäksi Skidi tarjoaa lukijoilleni tilauksesta alennusta 3,90e eli postikulujen verran.
Alennuksen saat koodilla; veluuri ja se on voimassa 22.10.2014 saakka.
 
Klikkaa Skidiin tästä. :)
 
 
-Mia-
 
 


2 kommenttia:

  1. Hei! Kivoja värejä ja kuoseja. Tuollainen pörröhaalarimalli olisi meillä hakusessa kuopuksen toiveesta, vaikka itse inhoan jumpsuiteja lähes yhtä paljon kuin verkkareita! Joita meillä myös on. Koot loppuvat harmiksi kesken, ainakin 146 tai 152 cm saisi olla tälle meidän pienimmälle.

    Toivonkin teidän isompien poikien talvivaatepostausta :).

    Sellainen huomio myös sivun käytettävyydestä, että nykyään tulee lähes aina luettua verkosta asioita kännykällä, niin tähän blogiin ei voi kommentoida iPhonella. Se selvästi vähentää ainakin omaa kommentointiani. Olisi kiva, jos tuon saisi fiksattua.

    VastaaPoista
  2. Ihanan raikas turkoosi! Housut ja jumpsuit lähtevät ostoslistalle, mutta itse en ainakaan saa tuota koodia toimimaan. :(

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)