lauantai 1. marraskuuta 2014

Oi ihana Ej Sikke Lej!

 
 
Huh heijakkaa, niin vierähti taas muutama päivä, vaikka aikomus oli postailla jutusta jos toisesta tällä viikolla. Vaivaako teitäkin ajan puute? Vai johtuuko kenties tämä puolivetoinen olo syksystä?
No ehkä itsellä on yksi syy "minä en ehdi mitään" fiilikseen tässä tiiviissä vauva-arjessa.
 
Syyspäivien piristyksenä tähän harmauteen on minulle ollut tuo ihana Ej Sikke Lej:n lämpöpussi, jonka sain Olivialle taannoin valmistajalta. Pussin raikas sävytys karkoittaa kaiken harmauden tuolla ulkona, kerrassaan upea väritys!

 
Pussin on todella reilua kokoa, pituutta on 100cm. Ihan varmasti neiti mahtuu tähän ainakin kaksi talvea, jopa kolme. Pinta on vedenpitävää kangasta (tärkeimmät saumat on jopa teipattu vedenpitäviksi) ja vuori fleeceä, välissä vanu. Jalkapäädyn saa auki kokonaan, jos sitten vuoden päästä vaikka kengät jalassa pussissa jo neiti matkustaa. Saa siis kurakengät jäädä pussin ulkopuolelle. Tuo pöllö on muuten heijastin!
 
Takaosassa on tuollainen kumimainen pinta keskellä, joten pussi ei pääse valumaan rattaissakaan. Viisipistevaljaille löytyy lisäksi reiät.
 
 
Ej Sikke Lej:n syys-talvi mallisto on minusta tänä vuonna aivan ihana kokonaisuudessaan. Tuota raidallista lämpöpussia löytyy myös "poikamaisessa" sävyssä, kaunis sekin minusta. Tuota samaa raitakuosia on myös haalareina ja takkeina saatavilla.
Jeriikan nettikaupasta ainakin löytyy ja pussiakin voi tiedustella Jeriikasta, jos kiinnostaa. :)
Jeriikassa on muuten juuri nyt Ej Sikke Lej -20% alessa!
 

 
Lisäksi Olivia sai suloisen kirsikan pinkin bambi bodyn, joka onkin ollut meillä ahkerassa käytössä. Muistan jo Emilin ollessa pieni, että tykkäsin Ej Sikke Lej:n laadusta. Vaatteet on napakkaa trikoota ja meillä ne on kestäneet nukattomana pesusta toiseen.



 
Muutama poiminta loppuun uuden malliston suosikeistani. Tuo pöllö on minusta tosi mainio. Hauska tuo uutuus inkkaripöllö kuosi. Muutenkin mallisto seikkailee inkkari-länkkärimeiningeissä. Uppoo minuun täysin kuvioiltaan ja värimaailmaltaan. ;)
 
Tykkäättekös te?
 
Ej Sikke Lej mallistoa myy mm. Jeriika  ja Lasten Taikamaa.
 
 
-Mia-
 
 

2 kommenttia:

  1. Hei! Voi miten ihanan pussukan on pikkuneiti saanut! Tuosta vaatteiden pesusta tuli mieleen,että millä pesuaineella peset pyykit? Käytätkö vauvan vaatteille eri pesuaineita kuin muun perheen pyykeille ja ruukaatko käyttää huuhteluainetta? Teidän perheessä ei varmasti kauan tarvitse pyykkikorin pohjaa katsella kun jo uutta pyykkiä putoaa korin pohjalle. Ihanaa ja valoisaa loppusuksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan ja kiitos kommentistasi! :)
      Voisin tuosta pyykkäämisestä tehdä ihan oman postauksen, kun siitä usein kysellään ja se tosiaan on aika suuri osa meidän arkea. ;) Eli jää kuulolle palaan asiaan.
      Oikein ihanaa loppusyksyä myös sinulle!

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)