perjantai 20. maaliskuuta 2015

Silverjungle - ne ihanat!

 
 
Ihastuin ihan täysillä taas ja jälleen Silverjunglen uusimpaan mallistoon. Mukavaa kun löytyy niin pienelle tytölle, kuin isolle pojalle kivoja vaatteita samasta kaupasta. Näissä on sitä jotain, tarpeeksi lapsekkaita ja samalla isommillekin lapsille sopivia.
Silverjungle lähetti meille jälleen testiin muutaman vaatteen kevään mallistosta. Olivialle kauniin sydän mekon ja pipon. Emilille tähti paidan, housut ja pipon. Mehän pistettiin heti alkuunsa kuvaukset pystyyn tai no, vauhdikas neiti on nykyisin varsin haasteellinen kuvauskaveri. ;D

 
Emilillä on ollut Silverjunglen vaatteita jo pitkään. Erityiset lempparit on olleet tähti-housut, koska niissä tuo malli istuu todella hyvin hoikalle lapselle. Vyötäröllä on lisäksi se kuminauha-nappi kiristyssysteemi, joka on ihan huippujuttu. Meiltä lähti juuri koon 134/140cm Silverjunglet kiertoon, kun jäivät hiukan lyhyiksi lahkeista ja hihan mitasta ja siksi päädyinkin näissä uusissa kokoon 146/152cm. Hienoa muuten että noinkin isoa kokoa nyt saa! Tämä 146/152cm on Emilille aika reilu vielä, mutta etenkään noissa housuissa ei pieni reiluus haittaa, kun lahkeissa on kuminauhat. Oman kokemukseni mukaan nämä tuppaa useamman pesun myötä hiukan myös kutistumaan.
 
(Emil on siis 133,5cm pitkä)

 
Harmaissa pehmoisissa housuissa on valkoiset tähdet ja pipossa musta tähti. Trikoopipon kokona on 55/57 ja se on hyvä Emilin n.53cm päähän. Pipo on kyllä joustavaa materiaalia, että menee taatusti vielä pitkään ja isompaakin päähän. Materiaali on ohutta, mutta kuitenkin "sopivan paksua" trikoota. Nämä housut onkin juuri keväälle ja kesälle kivat, kun ei pääse tulemaan liian kuuma. Kesäksi on myös samaa materiaalia pitkiä tähtishortseja, jotka oli myös meillä viime kesänä ihan lempparit.
 
 
Olivian mekko on aivan ihana! Se on paksuhkoa puuvillaneulosta. Vaaleanpunaisen ja turkoosin yhdistelmä on todella raikas. Pipo on joustavaa puuvillaa, ohuempi kuin tuo mekko. Pipo on minusta niukkaa mitoitusta, koko 47/49 on juuri sopiva Olivian 44cm päähän. Mekko on kokoa 74/80cm ja se mahtuu varmasti koko kesän.
 
(Olivia on nyt arviolta n.73cm pitkä)

 
Tässä näkyy hyvin tuo Emilin paidan reiluus. Näissä kuvissa tosin vaatteita ei ole vielä pesty. En tiedä onko mitoitusta hiukan suurennettu aiempaan ja olisiko koko 134/140cm ollut vielä pidettävä kevään, saattaa olla.

 
Mekkoa ja pipoa on muuten Silverjunglen nettikaupassa myös harmaan sävyssä, kaunis sekin.
Tykästyin niin näihin uutuuksiin, että kävin jo eilen tekemässä pienen lisätilauksen. ;)
 
Onko Silverjungle teidänkin yksi lempparimerkki?
Mitä tykkäsitte uudesta mallistosta?
 
Silverjungle tarjoaa nyt lukijoilleni 15% alennuksen nettikaupasta
(ei koske poistokorin, eikä supertarjouskorin tuotteita)
Alennuksen saat koodilla; poikien15 ja se on voimassa 5.4.2015 saakka.
 
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä nauratti, kun panttasin pitkään omaa Silverjungle-postausta ja kun sen julkaisin, huomasin ID:n sivuilla melkein vieressä sinun juttusi. Olipa sattuma. :D Hmm, voisinko linkata tämän omaan blogiini, niin täältä voi bongata alekoodin?

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olipas tosiaan sattuma! :D Kävin kurkkimassa sinunkin postauksen ja mitä ihanuuksia olitkaan ostanut teille.
      Tottakai voit linkittää! :)

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)