maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus & ekat aleostokset

 
 
Täällä itäisessä suomessa oli oikein hyvä juhannussää, ei satanut juuri ollenkaan. Lauantaina ja sunnuntaina saatiin jopa nauttia lähes helteisestä säästä (huom. minulle helle on kun ulkona on jo +22 astetta ja yli). ;)
Juhannus meni meillä kotona, puistoiltiin ja herkuteltiin. Juuri parasta niin. Edes kokkoa ei käyty missään kurkkimassa, kun kukaan ei meillä siitä juurikaan innostu. Hih.

 
Meillä on ihan tuossa pienen kävelymatkan päässä parkourpuisto ja pojat käykin siellä ihan päivittäin. Olivia on innostunut ulkoilija nykyisin myös ja tykkää seurata veljien temppuja puistossa. Konttailu pihalla on myös neidin lempipuuhaa. Ihmeen vähän menee mitään suuhunkaan maasta, mutta seuranta on oltava tarkkaa kuitenkin.

 
Tänä vuonna on välikausivaatteiden käyttöikä ollut pitkä. Jo viime kuussa tilasinkin neidille toiseksi vk-haalariksi hyvästä -40% alesta Ticketin puhalluskukkakuosillisen lilan ihanuuden ja sitä on päästy käyttämään ahkerasti. Tykkään tuosta kuosista ja sävystä ihan hurjasti. Tekisi mieli alesta jemmata myös takki tätä kuosia ensi vuoteen.
 

 
 
Juhannusaattona mummolassa.
On muuten tuo kyläily varsin haastavaa juuri nyt tuollaisen 10kk elohiiren kanssa, joka mielellään tutkisi joka paikan mahdollisimman tarkkaan. Ei tartte ainakaan istua rauhassa kyläpaikassa seurustellen. ;D

 
Jokos te olette aloittaneet aleshoppailut?
Minä tilasin Pomp de luxin alesta jo muutaman ihanuuden pari viikkoa sitten. Olivialle tietenkin, poikien vaatteet ei siellä ole oikein meidän poikien tyylisiä (toki pari kivaa aina löytyy), mutta tyttöjen vaatteet iskee omaan makuun täysin. Mekot tilasin jo 92cm ja farkkujegginsit 86cm. Muuta en ole vielä netistä tilaillut, mutta tänään heti olisi tarkoitus suunnata kaupoille tarkastamaan alevalikoimaa. Tosin tiedän olevani aika vaikea aleostaja, alet pitäisi olla vähintään -40% heti ja silloinkin ostan vaan niitä mitkä on oikeasti ihanuuksia tai tarpeen. ;)
 
P.s. Laitan ison Reiman kuvapläjäyksen huomenna.
Kannattaa kurkata jos tuleva talvimallisto kiinnostaa. :)
 
 
 

8 kommenttia:

  1. Katselin tuota samaa haalaria just meidän neidille (ikää pari kuukautta enemmän kun teillä) mut mietin et onkohan ihan älyttömän leveä malliltaan kun meillä tyttö on tyyliä "kukkakeppi" :)

    - Tiina H -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo haalari on kyllä tosi nätti. ;) Onhan nuo Ticketin haalarit vähän leveämpiä, kun monet muut merkit. Minusta pienellä näyttää ihan kivalle kun haalari on vähän pussittava malliltaan. Tosin silloin ei voi ottaa suurella kasvuvaralla, koska muuten tosiaan haalari on säkki päällä. :D

      Poista
  2. Hei Voisitko kirjoittaa postauksen ensiaskengistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki voin, Kiitos juttu ehdotuksesta! :) Mielellään toteutan niitä aina kun vaan ehdin. Koitan saada juttua pian aikaiseksi. :)

      Poista
  3. Postaisitko rattaista/yhdistelmistänne?

    VastaaPoista
  4. Tuo haalari on niin ihana!!!! Tilasin tässä jokin aika sitten myös meidän tytölle jemmaan!! Mitä kokoa on tuo Olivian haalari?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivian haalari on 80cm, veikkaan että menee syksynkin vielä. :) Hieman yllätyin, koska tämä on täysin saman kokoinen kuin Reimatecin 80cm vk-haalari.

      Poista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)