torstai 14. huhtikuuta 2016

Meidän Pompit



Ihan alkuun iso kiitos kaikille lapsimessulippujen arvontaan osallistuneille!
Pienellä kiireellä (jotta liput ehtii perille) ilman erillistä postausta arvoin liput maanantai aamuna ja laitoin voittajille samantien sähköpostia. Liput lähti jo tiistaina ja eilen onkin olleet jo monella perillä Kiva! :)
Kiitokset Skidille arvonnasta!


Sitten itse aiheeseen. Pidin jo ennen pääsiäistä Pompdelux kutsut ja täytyy taas todeta, että kyllä vaan livenä näkeminen on niin eri asia kun nettikuvien katseleminen. Moni vaate jota en ollut nettikaupassa edes tarkemmin katsellut olikin livenä tosi kiva. Itseasiassa koko mallisto yllätti positiivisesti, vaikka alkuun olin sitä mieltä että aiemmat mallistot on olleet ihanampia. Pojille oli monta kivaa juttua myös ja tytöillehän on aina vaikka mitä tyttömäisen ihanaa.

Olivialle tilasin nämä Gilford t-paidat 92cm; lintu ja ilmapallo kuoseilla hennon vaaleanpunaisen sävyssä. Malli on tosi kiva alaspäin levenevä ja takaa hiukan pidempi. Näissä oli menossa vielä tuolloin tilatessa kamppis, että sai kaksi edullisempaan hintaan. Geiger lierihattu on tosi söpö ja olin niin iloinen, kun tuo pienin koko eli 50 ei ole ollenkaan liian suuri neidin 48cm päähän. Hattu on käännettävä, mutta itse en oikein ymmärrä miten sisäpuolella olevat kiinni ommellut isot laput saa siististi irti, ettei niistä jää yhtään näkyviin tai etten ratkaise saumaa samalla. Saa avata asiaa, jos joku hahmotti homman paremmin? ;D



Minusta oli hiukan harmi, kun moni yläosa oli puuvillakangasta. Puuvillatrikoo olisi omaan makuun kätevämpi ja miellyttävämpi arkikäyttöön. Olen tosi huono silittämään, mutta toisaalta ei kai näitä ole pakko silittää. Hih. Hackett-pusero oli niin söpö pilkkukuosilla, että tilasin sen kuitenkin 92cm. Pähkäilen vaan edelleen, että tuleeko tuota miten paljon pidettyä materiaalinsa takia..



Söpö paita kyllä on!
(leggarit on KappAhlin Newbie sarjaa)



Pompin bodyt on sellaiset, jotka on pakko saada joka koossa. Ne on ihan huippuhyvät, suosittelen. Malliltaan unelman pehmoiset ja sopivan slimmit. Koko on mielestäni melko reilu, Olivialla näissäkin 92cm. Näistä tilasin tämän hailakan roosan tuplapakkauksen lyhythihaisena.



Kuorivaatteet oli melko tummia minun makuun tässä mallistossa, mutta silti ihastuin softshellissä siihen purplen sävyyn. Jätin kuitenkin tilaamatta, kun ulkovaatetta jo hyvin löytyy. Dana-fleecetakin mentävä aukko meillä oli ja kun vaalea roosa oli viimeinkin se oikea sävy, niin pakkohan se oli saada. ;)
Kokona tilasin jo 98cm ja yllätyin kuinka sopiva se on n.88cm neidille! Vertasin muuten viime syksyn 92cm, joka meiltä löytyy luumun värissä ja se on ihan saman kokoinen tämän 98cm kanssa. Oho. Onkohan minulle sattunut väärällä kokonumerolla varustettu fleece vai oletteko huomanneet että koot olisi nyt niukempia?



Baker treggingsit minttuna koossa 98cm myös. Reilut kyllä, mutta kääntämällä hiukan lahjetta voisi pitää jo nyt. Olivia on kyllä pitkäjalkaista mallia. Ihana muuten tuo Pompin kevään minttu.



Emil valitsikin kutsuilla itse vaatteet mitkä hänelle tilasin. Pojillekin oli näissä t-paidoissa tuolloin kahden tilaajalle edullisempi hinta. Emil valitsi Oakdale paidat vaaleanvihreänä ja vaalean petrolina. Hiukan päälle 140cm pojalle päädyin kokoon 146/152cm, joka on kyllä vähän pitkähkö. Pienempään en kuitenkaan viitsinyt vaihtaa, kun juuri sopivia teeppareita kaapista jo löytyy.
Pehmoiset Malin farkkushortsit oli kaksoiskoossa 146/152cm, joten ne päädyinkin palauttamaan, kun oli vähän turhan väljät lantiolta hoikkeliinille kuitenkin. Vyötärö ei ollut paha, ihan mukan kapea oikeastaan, mutta sai silti hiukan kiristää.


Mutta se oma lemppari pojalle taisi olla nämä superpehmoiset ja joustavat Malin resorifarkut. Nämä istuu malliltaan ihan älyttömän hyvin hoikalle ja vyötärönauhoja ei edes juuri tarvinnut kiristää. Koko 146cm on just sopiva Emilille.


Lisäksi pyjama pulaan tilasin pehmoisen Yale-pyjaman 146/152cm. Se oli melko reilu, joten jää odottamaan syksyä. Housut on kyllä mukavan kapeat vyötäröltä näissäkin, nyt hiukan väljät, vaikka pysyy jalassa. Syksyllä ehkä jo paremmat. On muuten hankalia nuo vihreän sävyt saada tallennettua kameraan, tämän petrolin sävyn kanssa kävi myös niin että tuntuu ettei tartu millään kuviin mukaan. Hailakka sävy on silti, mutta hiukan kuitenkin tummempi kuin kuvissa.

Tälläinen Pompdelux tilaus siis kotiutui meille tällä kertaa. 
Mitä teille tuli kevään mallistosta? :)




6 kommenttia:

  1. Mulle tuli tästä mallistosta yks vaaleanpunainen paita, ja kun vetäisin sen paketista niin hämmästyin miten pieni se oli. Sinä oli kokolappu 104, mutta oikeasti oli 80cm kokoinen. Meillä kävi huono tuuri ja paidassa oli väärä kokolappu! Laitoin sähköpostia aspaan ja palautan paidan.
    Voi näköjään eksyä väärät kokolaputkin vaatteisiin, joten kannattaa olla tarkkana jos tuntuu yhtään liian pieneltä kokoisekseen. Tympäsee alkaa lähetteleen takas ja tilaan uutta, mut pakko se on et saa oikeankokoisen tuotteen tilalle( Ehkä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se tietenkin mahdollista että meidän fleecessä on myös väärä kokolappu. Ehdin jo tuon ottaa käyttöön, joten olkoon, mutta olisi tosiaan voinut vaihtaa ja katsoa onko uusi reilumpaa mitoitusta. ;)
      Se on totta että harmillista vaihdella, kun sattuu tuollaista.

      Poista
  2. Meillä käytetään todella paljon puuvillapaitoja ja -mekkoja. Ne on ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin ne on tosi kauniita, mutta inhoan ryppyja ja silittämistä. ;)

      Poista
    2. Minä en koskaan silitä 😂henkariin kuivumaan

      Poista
  3. Nämä on kyllä ihania vaatteita, etenkin tyttöjen vaatteet. Meillä on myös yhdet housut jotka kokoa 140cm. Poika on 137cm, ja siinä siinä, että voiko housuja enää pitää. Mietinkin, että minkä koon uskallan seuraavaksi ottaa....

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)