keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Ihania kesämekkoja (sis. alekoodin!)

Yhteistyössä Jeriika.


Olivialla tulee pidettyä mekkoja lähes päivittäin, kuten olenkin jo aiemmin maininnut. Mekot on suorastaan saaneet minut hullaantumaan ja pikkuinen neiti tuntuu rakastavan niitä myös. On tosi hauskaa huomata miten pieni jo ihastelee mekkojaan peilin edessä ja pyörähtelee yrittäen saada helmat heilumaan. :)


Meillä kävi sovituskuvauksissa kasa ihania mekkoja Jeriikasta.
Oli mukava nähdä näitä uutuuksia ihan livenä, kun monesti nettikuvat ei tee oikeutta monille kuoseille ja malleille.
Näissä ylimmissä kuvissa neidillä on päällä Muka va:n trikoinen Vuokko mekko Icecream kuosilla. Voi että tuo onkin kaunis ja mukavan erikoinen. Oliviaa ihastutti mekon iso tasku. Merkki on itselle ihan uusi tuttavuus. Muka va:n vaatteet muuten suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Olivialla mekko kokoa 92/98cm.
(Olivia on n.89cm pitkä)


Mini Rodinin uusi pupumekko on suloinen. Materiaali on niin pehmoista joustavaa micromodaalia.


Kukukid vaatteet on myös itselle uusi tuttavuus. Mukavan pehmoista ja joustavaa materiaalia nämäkin. Icecream peach mekko on runsas helmainen ja niskassa on nauhat. Persikkainen sävy, jossa mustia jäätelötötteröitä. Nam. :)


Mini rodininin mekko on kokoa 92/98cm ja Kukukid 98/104cm.
Kukukidsin mekosta riittäisi pienempikin koko, jos tykkää lyhyemmästä mallista, mutta toisaalta tuo isompi koko menisi varmasti pitkään.


Kotimaiselta Aarrekidiltä soviteltiin Waves mekkoa koossa 100cm. Tämä on sen verran reilu, että ehkä itse ostaisin sen 90cm kuitenkin Olivialle. Neiti stailasi muuten ihan itse itsensä kuviin. Hih.


Pieni lintubongari lintumekossaan. :D
Minun Molo Kidsin kesän suosikkikuosi on ehdottomasti tämä papukaija kuosi eli cockatoo. Mekon malli on Camellia. Värimaailma on niin pastellisen söpö ja tyttömäinen. Tässä, kuten monissa muissakin mekoissa on elastaania puuvillan lisänä ja mekot joustaa kivasti. Olivialla kuvassa mekko kokoa 92/98cm.


Samassa kuosissa olevat UV-uimapuvut on ihania myös. Hihallinen ja lahkeellinen Neka-uimapuku suojaisi hyvin rannalla ollessa ja Noona-uimapuku taas on röyhelöineen söpö lyhyemmille uimareissuille. Molemmissa UPF 40+. Olivia sovitti kokoa 92/98cm vaipan kanssa.

Mikä on näistä sinun suosikki mekko tai kuosi? :)

Nämä kaikki ihanat merkit löytyy Jeriikan valikoimasta ja paljon muitakin merkkejä, kannattaa käydä kurkkimassa koko valikoima. Sain myös Jeriikalta teille mukavan alekoodin nettikauppaan. Koodilla tyyli25 saat 25% alennusta normaalihintaisista tuotteista. (ei koske Mini Rodini, Tobias and The Bear merkkejä ja Molo Kids PRE aw16 mallistoa).
Alennus on voimassa 15.-19.6.2016.




3 kommenttia:

  1. Ihania!
    Meillä asustelee mekkotyttöjä! Housuja ei ole oikeastaan lainkaan käytetty pitkään aikaan.
    Ulkoillessa toki on sitten ulkofarkut tai muut housut ollut, mutta sisällä aina mekko tai hame! :)
    Muka vaan olen ihan hurahtanut ja tuo Vuokko mekkokin meiltä löytyy! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi suloisia mekkoja.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Kivaa että kommentoit, Kiitos! =)